Åbningstider 19/06:

Butik : 08.00-10.00 (eller efter aftale)

Serviceafdeling: 08.00-16.00 (pause 12-12.30)

Tlf. 86 32 04 71

Læs seneste nyt fra SAFE Sikring her

Aktuelt

Vi opdaterer jævnligt vores hjemmeside med aktuelle indlæg om, hvad der sker i vores virksomhed, i branchen og i hverdagen på farten med vores medarbejdere. Læs med her.

11. apr 2024

Crow

Crow's teknologi og produkter kan tilpasses kundernes behov. Her får du et alarmsystem af højeste standard med flere innovative og kreative funktioner.

Crow alarmsystem
06. mar 2024

Provision ISR

Filosofien bag Provision-ISR's overvågningsystem er at avanceret ikke behøver være kompliceret.

Videoovervågning med Provision ISR
27. dec 2023

En spændende opgave

Lige inden jul fik Victor en ret spændende og udfordrende opgave, hos en lokal virksomhed (kan du gætte hvilken?).

En spændende opgave
11. jul 2023

Tryghed med videoovervågning

Går du med overvejelser omkring videovervågning af dit private hjem? Eller måske på din arbejdsplads? Videoovervågning kan give dig en tryghed og er især effektivt kombineret med et alarmsystem.

Tryghed med videoovervågning
17. maj 2021

Her skal du ikke gemme din nøgle

Der kan være mange gode grunde til at have en ekstra nøgle tilgængelig nær huset. Men vi har ofte en tendens til at gemme nøglen samme sted som alle andre...

Gem ikke nøglen her
28. apr 2021

Mere end en låsesmed

I 27 år har vi heddet Djurs Låse, og det er efterhånden ingen hemmelighed, at vi har skiftet navn til SAFE Sikring. Tankerne bag navneskiftet har vi fortalt mere om i april-udgaven af Erhverv Djursland.

Læs artiklen her
22. mar 2021

Din nøgle afslører, hvor sikker din lås er

Låsen på din hoveddør er nok ikke den, du tænker mest på. Men inden længe skal vi igen til at forlade vores hjem, og så er det måske en meget god ide, at give din lås en tanke?

Tjek her hvor sikker din lås er
16. mar 2021

Hvordan undgår du indbrud?

Vidste du, at kun hvert 12. hus i Danmark er godt sikret mod indbrud? Vi har samlet en række svar på, hvordan du kan undgå, at lige netop din bolig rammes.

Hvordan undgår du indbrud?
25. jan 2021

Fra Djurs Låse til SAFE Sikring

Vi har glædet os til at kunne fortælle denne nyhed. Det er en overvejelse, vi har haft i lang tid, og nu bliver den realiseret. Vi skifter navn til SAFE Sikring.

Fra Djurs Låse til SAFE Sikring

Kuk kuk! Synes du her virker lidt tomt? Så er det fordi vi har så travlt, at vi slet ikke når at fortælle om de mange spændende opgaver vi laver. På vores Facebookside er vi lidt hurtigere – Og der er du meget velkommen til at følge med inde. 

Skulle du have nogle spørgsmål eller savner du information, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os – vi er heldigvis hurtigere til at tage telefonen og fikse låse, end vi er til at skrive nyheder.