Åbningstider 13/04:

Butik : Lukket

Serviceafdeling: Lukket

Tlf. 86 32 04 71

Alarm- & sikkerhedssystem

Crow

Crows alarmsystemer er anerkendte i hele verden, da de udmærker sig i at designe og udvikle effektive produkter til sikkerhed i hjemmet og/eller på arbejdspladsen. Crow's teknologi og produkter kan tilpasses kundernes behov. Her får du et alarmsystem af højeste standard med flere innovative og kreative funktioner. 

crow alarmsystem

Innovative løsninger

Crow har et bredt udvalg af alarm- og sikkerhedsprodukter, til både indendørs og udendørs brug. Her kan du få kablede såvel som trådløse løsninger, som sikrer din bolig eller virksomhed, ved hjælp af intelligent teknologi. Nogle af de faktorer der gør Crow populært er bl.a.: 

  • Det brugervenlige interface
  • En smart App til smartphone 
  • Krypteret dataoverførsel og online kontrolpanel
  • Genkendelse via kunstig intelligens 
  • Nem installation 
  • Kompatibel med bl.a. Google Assistant og Amazon Alexa 
Crow mobil app

Trådløs teknologi

Ved at kombinere den nyeste trådløse teknologi med en mobilapp, får du mulighed for at holde kontakten med dit alarmsystem i hjemmet eller på arbejdspladsen, uanset hvor du befinder dig. 

Crow's App giver dig ligeledes mulighed for at slå alarmen til og fra via din smartphone, få beskeder og billeder, når dine børn kommer hjem eller advarsler, hvis f.eks. branddetektoren tændes.

Det online kontrolpanel er nemt at navigere i, du kan gemme gamle videoer og billeder i "skyen" og får generelt et rigtig godt og effektivt alarmsystem. 

alarm crow

Kontakt os

Vi sætter en ære i at gøre vores kunder glade og tilfredse. Derfor leverer vi kun systemer af meget høj kvalitet, men samtidig også til fornuftige priser. Vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du har brug for professionel vejledning og rådgivning i forbindelse med dit køb.

Kontakt os på telefon 86 32 04 71 eller info@safesikring.dk, hvis du vil høre mere om produkterne fra Crow.