Åbningstider 06/05:

Butik: 09.00-16.00

Telefon: 08.00-16.00

Tlf. 86 32 04 71

Om os

Hvem er SAFE Sikring?


SAFE Sikring er en mindre virksomhed med fem medarbejdere. Vi servicerer hele Djursland og dele af Randers og Aarhus med alt indenfor låse, sikring, alarmsystemer og videoovervågning.

Efter indehaver Troels Broni overtog virksomheden Djurs Låse i 2003 og vi siden har fået flere kompetente medarbejdere, har vi udvidet sortimentet i takt med den teknologiske udvikling.

Hvor Djurs Låse tidligere var et traditionelt mekanisk låsefirma, forhandler og servicerer vi nu alarmer, videoovervågning, elektroniske dørlåse samt adgangskontrol. Den udvikling kulminerede i 2021 i et navneskift fra Djurs Låse til SAFE Sikring.

SAFE Sikring er ISO 9001:2015-certificeret.

Medarbejdere

Troels Broni – Indehaver af SAFE Sikring

Troels Broni

Indehaver & elektroniktekniker

Mads Broni – Medarbejder hos SAFE Sikring

Mads Broni

Daglig leder & låsesmed

Victor Guldborg Barrett – Medarbejder hos SAFE Sikring

Victor Guldborg Barrett

Låsesmedslærling

Billede er på vej – Medarbejder hos SAFE Sikring

Glenn Selbo Larsen

Sikringstekniker

Nøgler fra SAFE Sikring

Hvorfor vælge SAFE Sikring?

SAFE Sikring er en serviceorienteret, ansvarlig, faglig og engageret virksomhed. Vi følger konstant med i udviklingen indenfor sikringssystemer og hjælper dig gerne.

”Vi vægter sikkerhed, kundepleje og god kundeservice meget højt og udfører alle former for opgaver lige fra omkodning af en lås til at totalsikre private hjem og større firmaer – intet er for stort eller småt.”

Indehaver Troels Broni

SAFE Sikring har ekspedition i butikken om formiddagen, hvor du kan indlevere dele til reparation samt se og afprøve de produkter, vi tilbyder i vores sortiment.

Troels Broni fra SAFE Sikring

Firmabilerne er altid udrustet, så de kan klare store som små opgaver på stedet. Bilerne bliver hele tiden opdateret med nye varer, så vi altid står klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude.

Samtlige medarbejdere er løbende på kursus og har altid de nyeste godkendte kurser indenfor sikringsbranchen.

Er du i tvivl om nogle af vores produkter eller blot har et nysgerrigt spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte til os på tlf. 86 32 04 71 eller info@safesikring.dk.