Åbningstider 19/06:

Butik : 08.00-10.00 (eller efter aftale)

Serviceafdeling: 08.00-16.00 (pause 12-12.30)

Tlf. 86 32 04 71

Videoovervågning


Skab sikkerhed og tryghed med videoovervågning af din bolig eller din virksomhed.

Ta' din overvågning under armen. De fleste systemer har en app, så det er muligt at se direkte overvågningsbilleder og gemte optagelser.

SAFE Sikring er dine eksperter i videoovervågning på Djursland.
Læs mere om mulighederne herunder.

Udendørs overvågningskamera

Overvågningskamera udendørs ved boligen

Overvågningskameraet giver dig overblik over, hvem der færdes ved din bolig, og skaber tryghed, når du ikke er hjemme.

Vi har noget for enhver prisklasse. Vi tilbyder både pakkeløsninger, hvor vi monterer og installerer kameraerne for dig, og "plug n' play"-systemer, hvor du nemt selv kan opsætte og installere dit overvågningssystem.

Du kan vælge mellem trådløse og kablede systemer. Fællesnævneren er en utrolig brugervenlighed, hvor du kan se dine optagelser på alle dine mobile enheder, uanset hvor du er.

Bekymret for reglerne for videoovervågning af din bolig? Vi giver dig overblikket. Når vi monterer dine kameraer, sørger vi for, at hvert enkelt kamera ikke filmer steder som strider mod lovgivningen. Det kan være fortovet foran dit hus eller ind i naboens have.

Videoovervågning til erhverv

Videoovervågning ved erhverv

Skal din virksomhed sikres mod indbrud, er videoovervågning en god afskrækning mod tyveri – specielt i kombination med et alarmsystem.

Vi har et bredt udvalg af overvågningskameraer. Fælles for dem alle er, at det er professionelle kameraer, der optager i 4K, i mørke, kun når der er bevægelse og med mulighed for ansigts- og nummerpladegenkendelse.

Videoovervågning på Djursland

Personlig rådgivning på Djursland

Skal det være nemt at få installeret videoovervågning, så kontakt os i dag. Du kan bl.a. få videoovervågning med det anerkendte internationale brand Provision ISR.

Vi kommer gerne ud til dig, hvor vi gennemgår dine muligheder. Du er også velkommen i vores butik i Grenaa, hvor du kan få rådgivning med det samme. 

Det er vigtigt for os, at din bolig eller din virksomhed får monteret og installeret den overvågning, der passer bedst til dine behov. Vi leverer også alarmsystemer og vil samtidig rådgive dig i, om dette er relevant for dig.

Overvågning på telefonen

Vi lever af glade kunder!

Vi sætter en ære i glade og tilfredse kunder. Derfor leverer vi kun systemer af meget høj kvalitet, men samtidig også til fornuftige penge. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for professionel vejledning og rådgivning i forbindelse med dit køb.

Kontakt os på telefon 86 32 04 71 eller info@safesikring.dk, hvis du vil høre mere om produkterne. Vi har hjulpet mange kunder i det østjyske inkl. Aarhus, Ebeltoft, Grenaa og Rønde.