Åbningstider 28/05:

Butik : 08.00-10.00 (eller efter aftale)

Serviceafdeling: 08.00-16.00 (pause 12-12.30)

Tlf. 86 32 04 71

Mekanisk sikring

Låsesystemer


Skal du have nyt låsesystem i din bolig eller i din virksomhed? Så husk den korrekte sikring. Der findes mange typer nøgler og cylindere i dag.

Når du skal vælge nye låse, skal du tænke over sikkerhedsgraden samt hvad der passer bedst til netop dine behov.

Graden af sikkerhed ligger skjult i cylinderen og afhænger af, hvor mange stifter der er i. Jo flere stifter, jo højere bore og dirkesikkerhed. Det er samtidig vigtigt at vælge et system, der er sikret mod ulovlig kopiering af dine nøgler.

Vi er medlem af Dansk Låsesmede Forening, hvilket sikrer dig den højeste kvalitet og bedst mulig sikkerhed på alle låse- og alarmsystemer. Alle vores medarbejdere har en ren straffeattest.

Låsetyper

 

Sådan virker en låsecylinderVi udfører følgende låsesystemer:

  • RUKO Combi2
  • RUKO DP2
  • GEGE
  • EVVA DUO-PRO
  • EVVA 3KS

Vi er godkendt til både at beregne og skære nøgler. Skal du bruge et helt nyt sæt nøgler, modtager vi dem typisk direkte fra den enkelte leverandør. Herefter udfører vi selv enten omkodningen af cylindre eller kodningen af helt nye cylindre, afhængig af dit behov.

Ny nøgle. Nøgle kopi i Grenaa

Nøgle- og låseservice

Ny nøgle? Vi tilbyder kopiering af nøgler

Vi laver kopiering af nøgler, hvis du har brug for ekstra nøgler til dit hjem. 
Vi er godkendt Ruko/Assa Abloy låsesmed, hvilket betyder at vi også kan skære disse nøgler samt systemnøgler.

Husk at systemnøgler kun kan kopieres ved fremvisning af sikkerhedskort. 

Bestil din nye nøgle hos os

Vi tilbyder nøgle- og låseservice på hele Djursland, men skal du have skåret en ny nøgle, skal du komme forbi vores butik i Grenaa. Du finder vores åbningstider HER

Mekanisk sikring

Elektronisk eller mekanisk låsesystem?

Overvejer du, om du skal vælge en elektronisk adgangskontrol eller et mekanisk låsesystem til dine døre, skal du blandt andet se på, hvor ofte du har brug for at skifte låse.

I en boligforening bliver vi ofte nødt til at omkode alle låse og lave nye nøgler, hvis ikke alle nøgler bliver afleveret ved en fraflytning. Det kan blive dyrt. Et alternativ kunne være at lægge systemet om til en elektronisk adgangskontrol. Her får man udleveret nøglebrikker i stedet for en traditionel nøgle. Hver nøglebrik er kodet til at kunne åbne specifikke døre. Hvis man taber den, skal man blot fjerne adgangen i det elektroniske system. Et mekanisk låsesystem er billigere pr. dør i systemet end en adgangskontrol er, men adgangskontrol er mere vedligeholdelsesfrit.

Om du skal vælge et elektronisk eller mekanisk låsesystem – eller en kombination af disse – afhænger af dit behov. Vi rådgiver dig gerne til den bedste løsning.

Mekanisk sikring til private og erhverv

Godkendt sikring

SAFE Sikring er ISO 9001:2015-certificeret inden for mekanisk sikring. Vi kan dermed udføre forsikringsgodkendt mekanisk aflåsning.

Du kan se i dine forsikringspolice, om der stilles særlige krav til sikringen i dit hus eller din virksomhed. Der vil som regel være stillet krav om et såkaldt sikringsniveau, der spænder fra niveau 10 til 60.

Kontakt os, hvis du ønsker en gennemgang af din sikring. Vi gennemgår den gerne – uden beregning.