Åbningstider 18/07:

Butik : 08.00-10.00 (eller efter aftale)

Serviceafdeling: 08.00-16.00 (pause 12-12.30)

Tlf. 86 32 04 71

Elektronisk sikring

Elektronisk låsesystem


Et elektronisk låsesystem kan i høj grad være med til at mindske besvær og øge overskueligheden. Både for private og erhverv, der vil have bedre sikkerhed i hjemmet eller på virksomhedens kontor, lager eller byggeplads.

Elektronisk sikring eller elektronisk låsesystem kan for eksempel være:

Det kan stå alene eller supplere og effektivisere mekaniske låsesystemer. Da vi som låsesmed arbejder med både mekanisk og elektronisk sikring, kan vi tilbyde en kombination af de to, som andre typisk ikke kan.

Elektronisk adgangskontrol til erhverv

Elektronisk adgangskontrol til erhverv

Vi tilbyder en fuld elektronisk sikring til din virksomhed, byggeplads eller lager. Vi samarbejder med Access Technology, som udvikler egne adgangskontrolsystemer.

Søger du perimetersikring kan vi opsætte trådløse adgangsløsninger til fx porte, pullerter, bomme og døre. Vil du gerne styre, hvem der har adgang til eksempelvis en specifik byggeplads, kan vi lave trådløs adgangskontrol, hvor hver person har fx nøglebrik eller -kort, en pinkode eller app, som de kan bruge til at lukke sig ind med. Skal personen ikke længere have adgang, kan du nemt fjerne adgangen via en webportal. Læs desuden mere om vores alarmsystemer og videoovervågning.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan sikre din virksomhed? 
Kontakt os i dag for et uforpligtende møde. Vi kommer gerne ud og laver en vurdering af, hvad der skal til, for at din virksomhed overholder forsikringspolicens sikringsniveau.

Elektronisk kodelås

Elektroniske kodelåse

Udskift dine nøglelåse med en elektronisk kodelås for at øge sikkerheden og nemmere tilgang i hverdagen. Elektroniske kodelåse fungerer perfekt ved fx udlejningshuse og sommerhuse. Med en elektronisk lås behøver du nemlig ikke at overdrage en nøgle. I stedet har brugeren en chip, brik eller kode, der giver adgang til døren. 

Ruko Code Handle

Ruko Code Handle

Ruko Code Handle kan anvendes til blandt andet terrassedøre, vinduer og altandøre, hvor der i forvejen er monteret en kantstanglås. Du vælger en 6-cifret kode, som skal indtastes for at låsen åbner.

Du kan også få et kodet håndtag til indvendige døre som supplement til anden adgangskontrol.

Yale Doormann

Yale Doorman

Yale Doorman fra ASSA Abloy er vel nok den mest komplette elektroniske lås der er på markedet.

Yale Doorman er designet som en komplet løsning med tastatur og låsekasse som fungerer sammen.

Yale Doorman kan fungere både som ”stand alone” og som en integreret del af Yale´s Smart Living program. Yale Smart Living giver dig bl.a. mulighed for at betjene din Yale Doorman via en app.

Yale Doorman findes i to udgaver:
– Single Point (SPL), som låser kun ca. midt på døren
– Multi point (MPL), hvis du skal trække op i dit dørgreb for at låse.
(Multi Point findes i mange udgaver, alt efter hvordan din lås er lavet. Fælles for alle MPL er at prisen er den samme. Vi skal nok hjælpe dig, med at finde den rigtige model til din dør)