Åbningstider 18/07:

Butik : 08.00-10.00 (eller efter aftale)

Serviceafdeling: 08.00-16.00 (pause 12-12.30)

Tlf. 86 32 04 71

Alarmer til din bolig eller din virksomhed


Står du med et ønske om at sikre din bolig, dit sommerhus eller virksomhed mod ubudne gæster? Så er vi klar til at rådgive dig i vores alarmsystemer fra Jablotron eller Crow.

Vi er ISO 9001:2015-certificeret, hvilket er den højeste sikring og godkendt af forsikringsselskaber.

Læs herunder om de mange muligheder og fordele ved alarmsystemer til private og erhverv hos SAFE Sikring.

Tyverrisikring SAFE Sikring

Tyverisikring af dit hjem

Du kan vælge at få en alarm med eller uden abonnement. Hvis du vælger alarm med abonnement, kan udløsning af alarmen give et opkald til vagtcentralen, som eventuelt tager ud på adressen.

Uanset om det er din private bolig, dit sommerhus eller ferielejlighed, har vi mulighed for at installere den løsning, der giver mest mening for dig. Vi lægger vægt på at udføre et ordentligt stykke arbejde for din families sikkerhed, komfort og pengepungs skyld.

Vil du kombinere dit alarmsystem med videoovervågning, kan du læse mere her. Når vi taler om dit behov, vil vi naturligt komme ind på, om et overvågningskamera kunne være noget for dig.

Alarmsystem til Erhverv

Skræddersyet alarmsystem til erhverv

Vi sælger dig ikke en færdig pakkeløsning til din virksomhed, men besøger dig og laver en skræddersyet plan for dit alarmsystem.

I din virksomheds forsikringspolice vil der typisk stå skrevet, at du har et sikringsniveau, som skal overholdes, for at forsikringen dækker som den skal. Det hjælper vi dig med.

Har din virksomhed behov for yderligere sikring, tilbyder vi ligeledes skræddersyede løsninger til videoovervågning. Da vi som låsesmed arbejder med både mekanisk og elektronisk sikring, kan vi samtidig tilbyde en kombination af de to, andre typisk ikke kan.

Alarmsystem

Valg af alarmsystem

Vi tilbyder alarmsystemer fra producenterne Jablotron og Crow.

Jablotron alarm

Jablotron JA-100 er et trådløst system, der er velegnet til både privatboliger, butikker og virksomheder. Jablotron har produceret og udviklet alarmer i 25 år. Deres alarmsystem er kendetegnet ved at være nemme at betjene og med innovative funktioner. Du kan fjernstyre dit alarmsystem, vandingsanlæg, lys samt din varme. Den kan også give besked, hvis der opstår brand samt vand- eller gaslækage. Hvis du vælger at tilslutte dit alarmsystem til en Kontrol Central, vil de sende en vagt ud til din bolig eller virksomhed.

Crow alarm

Crow tilbyder avancerede hjemmealarmsystemer, som kan styres via mobilapp. Det er et brugervenligt system, hvor du selv kan konfigurere, overvåge og styre dit system og dets tilsluttede enheder. Det er muligt at blive tilsluttet vagtcentral med døgnbemanding.

Vi bliver regelmæssigt trænet og certificeret i montering af Jablotron og Crow alarmer. Du kan være sikker på kvaliteten af vores arbejde.

SAFE Sikring medlem af Dansk Låsesmede Forening

Optimal samarbejdspartner

Vi er medlem af Dansk Låsesmede Forening, hvilket sikrer dig den højeste kvalitet samt største sikkerhed på alle låse- og alarmsystemer. Vores medlemskab sikrer, at alle vores medarbejderes tekniske færdigheder samt straffeattester bliver gennemgået mindst én gang om året.

Vores erfaring gør os til din optimale samarbejdspartner, når det kommer til alarmer. Har du base i Aarhus, Ebeltoft, Rønde eller Grenaa og interesse i at høre mere om, hvad vi kan levere til netop jeres behov?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 32 04 71 eller på  info@safesikring.dk.