Åbningstider 19/06:

Butik : 08.00-10.00 (eller efter aftale)

Serviceafdeling: 08.00-16.00 (pause 12-12.30)

Tlf. 86 32 04 71

Låsesmed i Grenaa på Djursland


Vi er din lokale låsesmed i Grenaa. Vi kører som låsesmed på hele Djursland, herunder bl.a. Ebeltoft, Rønde, Auning, Kolind og Ryomgård samt større opgaver i hele Østjylland. 

Vi hjælper dig uanset om du er låst ude, har tabt din nøgle elller har brug for ekstra nøgler. Som låsesmed kan vi give dig den perfekte kombination af mekanisk og elektronisk sikring.

 

Elektronisk sikring SAFE Sikring

Elektronisk sikring

Et elektronisk låsesystem kan i høj grad være med til at mindske besvær og øge overskueligheden. Både hos private og erhverv. Det kan fx være elektronisk adgangskontrol, kodelås, lås med app eller brik/kort.

Supplér dit mekaniske låsesystem med elektroniske adgangsløsninger. Få adgangskontrol på dit hjem eller din virksomhed.

Mekanisk sikring SAFE Sikring

Mekanisk sikring

Skal du have nyt låsesystem i din bolig eller i din virksomhed? Så husk den korrekte sikring. Der findes mange typer nøgler og cylindere i dag.

Når du skal vælge nye låse, skal du tænke over sikkerhedsgraden og dit behov. Vi er ISO 9001:2015-certificeret og rådgiver dig til den korrekte sikring.

Din lokale låsesmed i Grenaa


SAFE Sikring er din lokale låsesmed i Grenaa på Djursland.

Vi har mange års erfaring, og du kender os måske som Djurs Låse. I 2021 skiftede vi navn til SAFE Sikring for at signalere, at vi også kan meget andet inden for sikkerhed og værdisikring. Men det ændrer ikke på, at vores fokus ligger på sikkerhed gennem låse.

Som låsesmed i Grenaa er vi altid klar til at hjælpe dig, hvad end du har mistet en nøgle eller vil skifte hele låsesystemet ud til et mere sikkert – måske endda et, der kan spille sammen med din elektroniske sikring, som vi også har stor viden om. 

Vi har base i Grenaa, men tager stadig opgaver i bla.a. Ebeltoft, Rønde, Auning, Ryomgaard og resten af Djursland.

Har du brug for hjælp og rådgivning, så du er sikker på, at du ikke kaster dine penge efter den forkerte løsning, så ring til SAFE Sikring, din låsesmed i Grenaa.