Åbningstider 18/07:

Butik : 08.00-10.00 (eller efter aftale)

Serviceafdeling: 08.00-16.00 (pause 12-12.30)

Tlf. 86 32 04 71

Videoovervågning i særklasse

Provision-ISR

Filosofien bag Provision-ISR's overvågningsystem er at avanceret ikke behøver være kompliceret. Her får du et avanceret overvågningssystem, som har en enkel og intuitiv brugergrænseflade. Her får du videoovervågning med høj billedekvalitet og mange muligheder såsom auto-tracking, til både private og erhverv. 

Provision ISR fordele

App styring

Provision-ISR kommer med en App til din smartphone, som gør installationen og overvågningen nem og hurtig. Med App'en kan du se alle dine kameraer i både realtime og som playback. 

Provision auto-tracking system

Ansigtsgenkendelse & objekt monitorering

Dette overvågningssystem kan både indstilles til at overvåge mennesker og specifikke objekter. Du kan f.eks. markere et objekt som skal blive på stedet og så vil du få en alarm i så fald objektet fjernes. Kameraerne kan ligeledes genkende op til 10 ansigter på én gang, og du kan indstille systemet til at huske op til 10.000 ansigter i en database, så du altid kan finde de specifikke episoder i playback hvor en bestemt person f.eks. fremgår på en video. 

Kontakt os

Vi sætter en ære i at gøre vores kunder glade og tilfredse. Derfor leverer vi kun systemer af meget høj kvalitet, men samtidig også til fornuftige priser. Vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du har brug for professionel vejledning og rådgivning i forbindelse med dit køb.

Kontakt os på telefon 86 32 04 71 eller info@safesikring.dk, hvis du vil høre mere om produkterne fra Provision ISR.