Åbningstider 28/05:

Butik : 08.00-10.00 (eller efter aftale)

Serviceafdeling: 08.00-16.00 (pause 12-12.30)

Tlf. 86 32 04 71

Oplev trygheden ved videovervågning

Går du med overvejelser omkring videovervågning af dit private hjem? Eller måske på din arbejdsplads? Videoovervågning kan give dig en tryghed og er især effektivt kombineret med et alarmsystem

Både i privaten og på kontoret er det vigtigt at man kan være væk, uden at skulle bekymre sig om sikkerheden og indbrud. Tag på ferie med ro i sjælen og lad Safe Sikring installere videoovervågning. Langt de fleste systemer kan kontroleres via en app, så du altid kan tjekke dine kameraer på farten - og det er utroligt brugervenligt. Derudover er det både muligt at have videoovervågning indenfor og udenfor.

Vælger du udendørs videoovervågning, har Safe Sikring helt styr på lovgivning i forhold til overvågning af f.eks. fortove og lign. Vi kommer og sætter overvågningen op, og går ikke før det fungerer og du er glad og tilfreds. Vi yder personlig rådgivning - også hvis du ønsker at kombinere videoovervågning med et alarmsystem. Kombinationen er et utroligt stærkt værn mod ubudne gæster. 

Hos Safe Sikring er vi eksperter på området. Kontakt os endelig for en uforpligtende snak og få et godt tilbud, således at du kan tage på ferie, weekendophold eller andet og vide at dit hjem eller din arbejdsplads er sikker.