Åbningstider 18/07:

Butik : 08.00-10.00 (eller efter aftale)

Serviceafdeling: 08.00-16.00 (pause 12-12.30)

Tlf. 86 32 04 71

28. apr 2021

Artikel i Erhverv Djursland

Mere end en låsesmed


I 27 år har vi heddet Djurs Låse, og det er efterhånden ingen hemmelighed, at vi har skiftet navn til SAFE Sikring. Tankerne bag navneskiftet har vi fortalt mere om i april-udgaven af Erhverv Djursland. Vi vil nemlig gerne signalere, at vi kan meget mere end at sætte låse i. 

Alle lokale kender Djurs Låse, og derfor har navneskiftet ikke været en nem beslutning for indehaver Troels Broni. I artiklen fortæller Troels også om det nye showroom i butikken og hans store interesse for sikringsbranchen. Selv har han endnu ikke har fået installeret de nyeste elektroniske sikringsløsninger i hans eget nye hus, fordi han har travlt med sikringsløsninger i hele Jylland. Det er stadig Grenaa og Djursland, der er vores base, men vi har flere opgaver i bl.a. Aarhus, Bjerringbro og Skagen. Så lige nu må Troels' egen postkasse vente lidt på en elektronisk opdatering.

SAFE Sikring artikel i Erhverv Djursland

Vi sætter ikke kun låse i

Formålet med navneskiftet er at gøre det mere tydeligt, at vi ikke kun fungerer som låsesmed. Vores kompetencer strækker sig bredt ud over en lang række services inden for indbrudssikring, adgangskontrol og dørautomatik. 

Vi er nemlig dine fag-nørder inden for elektronisk sikring, alarmer og overvågning
Det betyder, at vi kan hjælpe dig med en 360-graders løsning inden for sikring af bolig og virksomhed.